Devecseri Városi Televízió

Helyben, mindig képben!

  

NAV ügyfélszolgálat a devecseri kormányablakban2018. január 1-től a devecseri kormányhivatalban is megkezdte működését a NAV ügyfélszolgálata, mely lehetővé teszi a lakosság számára a helyben történő ügyintézést.

A kedden megtartott sajtótájékoztatón, dr. Kovács Zoltán területi közigazgatásért felelős államtitkár elmondta, a fejlesztés jelentőségét mutatja, hogy az ügyfélszolgálati helyeken, mintegy 89 ügytípusban lehet ügyet intézni, többek között igazolás kiadására, bevallások átvételére, javítására lesz lehetőség.

Takács Szabolcs, a Veszprém Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja kiemelte, hogy Veszprém megyében elsőként Várpalotán került bevezetésre a NAV munkaállomás 2017 januárjában. Eleinte heti egy, majd a megnövekedett igénybevétel miatt, ma már heti három alkalommal várják az ügyfeleket. Devecserben éves szinten 10 ezer ügyfél látogatja a kormányablakokat.

Dégi Zoltán, a NAV Veszprém Megyei Adó- és Vámigazgatóságának igazgatója beszédében hangsúlyozta, hogy Veszprém megye minden járásában működtet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal ügyfélszolgálatot, szem előtt tartva az ügyfélorientált, szinte teljes körű ügyintézést.

A Devecseri Járási Hivatal épületében, péntekenként 8-12 óra között lesz lehetősége a város lakóinak adóügyeik intézésére.

 

 

Elnök:

Benkő István

+36-30-955-3041

Vezetőségi tagok:

Kulcsár Tamás titkár

Lenner András

Pomper Péter

Toldi Tibor

Főszerkesztő:

Kovács Zsolt

+36-20-559-8328

devecseritv[kukac]gmail.com

Műsorrend:

adás: péntek 18:00

ism.: hétfő 18:00, kedd 10:00

Bejelentkezés